• Yrittäjäksi Kokemäenjoelle

   

  Cafe Vitikkala etsii yhteistyökumppanikseen veneilystä kiinnostunutta palveluhenkistä yrittäjää suorittamaan asiakaskuljetuksia Vitikkalan saaressa sijaitsevan Cafe Vitikkalan ja mantereen välille.

  Lyhimmillään kuljetettava matka on muutama sata metriä suuntaansa välillä Risten praasu - Vitikkalan ranta, mutta esimerkiksi Vitikkalan saarikierros jossa maisemat ovat yhdet kauneimmat koko jokialueella, voisi hyvin kuulua palvelutarjontaan. Sekä paljon muuta, oikeastaan vain mielikuvitus on rajana. Esimerkiksi erilaisten vesikulkuneuvojen vuokraus jne.

  Venekuljetuksia varten tarvitset helppokulkuisen veneen joka on katsastettu ja rekisteröity vuokraveneeksi sekä veneen kuljettajalla on oltava vuokraveneen kuljettajalle määritelty tutkinto. Molemmat virainomaisvaateet ovat kevyesti toteutettavissa.

  Cafe Vitikkala tarjoaa toimijalle mitä parhaimman kiinnepisteen, kohteen johon on helppo tulla ja joka tarjoaa unohtumattoman kartanoelämyksen ja hevosista kiinnostuneille mahdollisuuden tutustua friisiläiseen hevosrotuun mittakaavassa jota ei muualta Suomesta tavoita. 

  Kyseistä palvelua on meiltä tiedusteltu runsaasti joten ajattelimme että tämä voisi olla yksi vaihtoehto sen toteutukseen. Jos olet kiinnostunut kehittämään kanssamme Kokemäenjoen suomia mahdollisuuksia elämyksien tuottamisessa, ota rohkeasti meihin yhteyttä niin katsotaan yhdessä mitä asian eteen voisimme tehdä.

   

  Yhteydenotot: Juhani Salminen, 050-5500055 ja sähköpostilla: juhani@vitikkala.fi

    Takaisin