• Cafe Vitikkalan ensimmäinen kesäkausi on vietetty

   

   

   

   

   

  10.06.2017 vietettiin Cafe Vitikkalan virallisia avajaisia. Avajaisviikonlopun ohjelmaan kuului myös shetlanninponien Suomi 100 - juhlanäyttely ja viikonlopun saimmekin viettää aurinkoisen, lämpimän kesäsään merkeissä. Näyttely- sekä avajaisvieraita oli runsaasti ja tunnelma leppoisa.

  Valitettavasti kuluneen kesän säätila ei helteellä hellinyt mutta siitäkin huolimatta kesäkauden kävijämäärä ylti reiluun 3000 asiakkaaseen.

  Kesäkauden aikana saimme toimia isäntinä myös muissa tapahtumissa kuten esimerkiksi Friisiläisen hevosrodun kantakirjanäyttelyn eli keuringin pitopaikkana, muotiliike Belladonnan muotinäytöksen pitopaikkana sekä Kokemäenjoen veneilijöiden 10-vuotisjuhla vietettiin kartanon viheriöllä. Näiden lisäksi oli lukuisia pienempiä tilaisuuksia rippijuhlista erilaisiin kokouksiin unohtamatta Kansansoutua joka taas usean vuoden tauon jälkeen toteutettiin. Kesäkauden juhlat päätettiin venetsialaisten viettoon.

  Cafe Vitikkala kiittää kuluneesta kesästä kaikkia asiakkaitaan. Erityinen ilonaihe oli huomata että jo ensimmäisen kesäkauden aikana muodostui kahvilalle runsaasti vakioasiakkaita jotka lähes päivittäin kävivät nauttimassa kahvilan antimista. Myös hevostilan toiminta sai osakseen runsasta mielenkiintoa ja tilan esittelyt olivat arkipäivää. Kahvilan terassilta kuului iloinen puheensorina ja ajatuksemme kahvilasta joka voisi toimia niin tuttujen kun tuntemattomienkin kohtauspaikkana, veneretkien kiintopisteenä ja vierailukohteena myös pidemmän matkan päästä näytti käyvän toteen. Venelaituri oli ahkerassa käytössä ja siihen kiinnittyneenä löytyi vesikulkuvälineitä kajakeista saunalauttoihin.

  Kiitosmaininnan ansaitsevat myös aiemman jokikahvilan, Mantan omistajat joilta saadut neuvot ja ohjeet auttoivat meidät hyvään alkuun sekä Kokemäenjoen veneilijät Ry jonka myötämielinen suhtautuminen koko jäsenistön voimalla antoi meille uskoa tulevaisuuteen ja toimintamme tarpeellisuuteen.

  Kesän aikana meiltä tiedusteltiin useaan otteeseen että jatkammehan toimintaa myös tulevina kesinä ja kaikkien teidän reilun 3000 asiakkaan jotka Cafe Vitikkalassa vierailitte ensimmäisen kesän aikana ansiosta voimme todeta että kyllä jatkamme.

   

   

  Vaikka kesä jo onkin ohi ja syksyn sateet tuulineen ovat lehdet puista poistaneet emme täysin ole talviuneen vaipuneet sillä tulossa on juhannuksen jälkeen se seuraava merkittävä juhla eli joulu. Cafe Vitikkala haluaa olla mukana joulun tulossa ja joulumielen kohotuksessa avaamalla ovensa joulukuun kahtena viikonloppuna la-su eli 9-10.12 sekä 16-17.12 klo. 13:00 - 18:00

  Toivotamme kaikki tervetulleeksi nauttimaan kahvilan jouluisista antimista glögeineen, pipareineen ja runsaine joululeivonnaisineen. Jouluvalot valaisevat puutarhan, suuren yläsalin takasta leviää lempeä lämpö, piparkakkujen tuoksu täyttää ilman, hämärä laskeutuu ja piipusta nousee sinisen hetken värjäämälle taivaalle vaalea savukiekura. Näistä on joulun odotus tehty, tervetuloa tuntemaan se kanssamme.

   

    Takaisin