• Kesä 2018 saapuu ja Vitikkalassa tapahtuu! Poninäyttely 16.06.2018

   

   

   

   

   

  Merkkaathan kalenteriisi päivämäärän 16.06.2018! Silloin saa jatkumon kesällä 2017 pidetty shetlanninponien rotunäyttely.

  16.06.2018 valtaavat siis Vitikkalan derbykentän jälleen nuo mahtavat moniponit ja näyttelypäivän ohjelma on entistä monipuolisempi. Ohessa video kesän 2017 näyttelystä:

  2018 näyttelyn monipuolinen ohjelma sisältää shetlanninponien rotunäyttelyn lisäksi käyttöluokat joissa voit nähdä poneja ratsain, ohjasajossa, kärryjen edessä jne.

  Lisäksi näyttelyn yhteydessä järjestetään estekilpailu jonka yhtenä erikoisuutena on ns. drive-in luokka johon ei tarvita ennakkoon ilmoittautumista vaan tietyn aikavälin aikana luokka on avoin kaikille halukkaille ja estekorkeus sopivan alhainen.

  Esteradalla järjestetään myös keppihevosten estekilpailu johon osallistujat ovat tervetulleita joko omilla keppareilla tai jos sellaista ei mukaan sattunut niin Tallimestarin kepparitallista voi kilpahepan vuokrata. 

  Estekilpailun tukijana on Hallahuhta esteet toimittaen paikalle erityisesti pienille poneille ja keppihevosille suunnatun estekaluston!

  Näyttelyn lomassa voi luonnollisesti myös tutustua Vitikkalan friisiläisiin joihin myös oheissa videossa tutustuu jalostusori Kakkulanmäen Virgil eli Viljo

  Näyttelyn yhteydessä asiakkaita palvee Cafe Vitikkala jonka viihtyisällä terassilla tai historiallisissa sisätiloissa voit nauttia talon antimista.

  Tapahtuman tarkemmasta aikataulusta tiedotamme lähempänä mutta merkkaathan päivämäärän 16.06.2018 jo nyt kalenteriisi, luvassa on monipuolinen kesäpäivä jonka parissa viihtyy koko perhe!

  Tervetuloa!!

   

    Takaisin