• Kesäkauden 2018 avajaiset 5.-6.5.2018

   

   

   

   

   

  Kesä 2018 on jo ovella ja kesäkauteen valmistautuu myös Cafe Vitikkala avaamalla ovensa tulevana viikonloppuna 5.-6.5.2018 ( lauantai - sunnuntai ) molempina päivinä klo.15:00-20:00

  Sääennuste on luvannut olla mukana avajaisissa tarjoamalla lähes 20 asteen lämpöä auringon kera joten terassilla tarkenee ja kahvilan antimia nauttiessa voi hiljentyä kuuntelemaan luonnon valmistautumista tulevaan kesään lintujen laulaessa kuusiaidan siimeksessä ja lokkien kirkuessa vuolaana virtaavan Kokemäenjoen rantakivillä.

  Myös tuotevalikoimamme on laajentunut ja maittavien oluiden sekä siiderien lisäksi voit nyt nauttia myös viinien makumaailmasta. Melko pian valikoimamme täydentyy myös kuohuviineillä joilla voit juhlistaa kesän huippuhetkiä ja kahvinautinnon voit täydentää halutessasi lasillisella konjakkia.

  Ja koska jäät irroittivat otteensa antaen veden virrata on myös Cafe Vitikkalan venesatama valmiina toivottamaan kahvilavieraat tervetulleiksi jokea myöden. Nyt viimeistään on hyvä syy laskea vene vesille jos se ei vielä siellä ole ja suunnata keula kohti Cafe Vitikkalaa!

  Lämpimästi tervetuloa kaikille!! Otetaan yhdessä tuleva kesä vastaan ja tehdään siitä ikimuistoinen.

  - Cafe Vitikkala -

   

    Takaisin