• Kukkapenkit kukoistamaan

   

   

   

   

   

  Kevät on saapunut ja Vitikkalassa käynnistetään jokavuotinen hevoslaidunten keväthuolto. Laidunten keväthuoltoon kuuluu ylivuotisen hevosenlannan kerääminen. Aiemmin olemme keränneet ja sijoittaneet kerätyn lannan lantalaan mutta kyseessä on erittäin hyvä lannoite niin kukkapenkeille, pienille nurmikkoalueille ja kasvimaille. Ylivuotinen lanta on palanutta, kevyttä ja ei liian vahvaa lannoitetta jota on helppo käsitellä. Se on myös lähes hajutonta.

  Haluammekin nyt tiedustella josko Cafe Vitikkalan asiakkailla, niin paikallisilla asukkailla kun mökkiläisillä, olisi tarvetta tälle luonnolliselle, satojen vuosien saatossa hyväksi todetulle lannoitteelle.

  Mikäli kiinnostusta löytyy, pakkaamme ylivuotisen lannan 150 litran säkkeihin jotka kokonsa puolesta mahtuvat niin veneeseen kun auton takakonttiin. Kuiva lanta on suhteellisen kevyttä joten säkin käsittely onnistuu. Säkin hinta noudettuna on 5€.

  Toivomme kommentteja mahdollisesta kiinnostuksesta joko sähköpostilla, puhelimitse tai fb:n kautta. Mikäli kiinnostusta löytyy, säkittäminen aloitetaan viikolla 20.

   

    Takaisin