Omien kasvattiemme lisäksi myymme myös muita friisiläishevosia.
Toimintaamme kuuluu myös räätälöity hevosen hankinta asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

 

 

 • Myydään friisiläinen tamma MYYTY

   

   

   

   

   

   Nyt myytävänä oma kasvattimme, Vanessa van Vitikkala!

  Vanessa on 25.05.2014 syntynyt täysisukuinen friisiläinen tamma. Vanessa tulee erittäin arvostetusta emälinjasta 015 ja Vanessan emä on siitostammamme Vera. Vanessan isänä on Tonjes 459 Sport ja Tonjes itse on taas legendaarisen Anton 343 poika. Vanessa on ensimmäisiä Tonjesin varsoja jotka ovat syntyneet Euroopassa.

  Vanessan emä, Vera, on kuuluisa erittäin kauniista ja hyväliikkeisistä varsoistaan. Veran varsat ovat pärjänneet hienosti keuringeissa ollen luokkavoittajia, Keuring Champion, 1st premie jne.

  Vanessa itse osallistui vuotiaana 2015 pidettyyn keuringiin saaden 2nd premien ja ollen toisena nuorten hevosten luokassa. 2017 keuringissa Vanessa kantakirjattiin 3 premiellä ja tuomareiden kertoman perusteella sillä on hyvät mahdollisuudet nousta ster-rekisteriin kunhan korkeuskasvu vaihtuu lihasten kehittymiseen. Säkä nyt 164cm

  Vanessa on erittäin hyvärakenteinen, kompakti nuori friisiläinen joka näyttäisi perivän isoisältään ( Anton ) jouhien pituutta. Vanessan luonne hakee vertaistaan, erittäin ystävällinen ja ihmisrakas nuori hevonen jota on käsitelty syntymästään saakka.

  Jos olet kiinnostunut laadukkaasta nuoresta friisiläisestä jota on myös käsitelty tavalla joka on muodostunut jo tietyksi käsitteeksi, on Vanessa erittäin hyvä vaihtoehto. Vuolut, madotukset, rokotukset jne. ovat osa luonnollista toimintaamme samoin kun hyvinkin tarkkaan suunniteltu ruokinta.

  Vanessa on vielä ratsutuksen osalta kouluttamaton mutta sen suhteen olemme miettineet ratkaisun valmiiksi mikäli uusi omistaja niin haluaa eli kauppaan kuuluu yhden kuukauden mittainen sisäänratsastusjakso täysihoidolla Team Emma Tuomisen toimesta Hallahuhdan Ratsastuskeskuksessa Hyvinkään Kytäjällä. Tarkemmat tiedot Hallahuhdan ja Vitikkalan yhteistyöstä löydät uutiset- osiosta

  Yhteydenotot ja tiedustelut puhelimitse tai sähköpostilla.

   

   

   

   

    Takaisin