Tällä sivulla esittelemme omat hevosemme ja kasvattimme. Tarkempaa tietoa jalostukseen ja kasvatukseen liittyvistä periaatteistamme löytyy Vitikkalan Rustholli / van Vitikkala -sivulta.
 

 • Kleine Meis

   

   

   

   

   

  Rotu: Shetlandpony

  Sukupuoli: Tamma

  Syntynyt: 17.04.2000

  Siirtynyt vihreille laitumille 01.06.2018  - säilyt aina muistoissamme -

  Omistaja: Vitikkalan Rustholli

   

  Kleine Meis eli Pia kuuluu sarjaan " se pakollinen shettis talossa " mutta todellisuudessa Pia on paljon muutakin.

  Pia on tyttäremme ensimmäinen poni joka on Patricialle opettanut näiden vuosien aikana mitä tarkoittaa vastuu omasta ponista, miten hevosta hoidetaan jne.jne. Mutta ratsastuksen saralla saadusta opista on hyöty kohdistunut lähinnä osioon; kuinka putoan turvallisesti ponin selästä.

  Pia on kuitenkin kiltti, ei pure, ei potki ja antaa hoitaa itseään mutta kyllä tässä pienessä ( säkä 93cm ) pippurimyllyssä asuu silti se shettis joka rotua leimaa. Pieni ruskea karvapallo joka viilettää ympäri pihoja villiten kaikki hevoset tarhoissaan paljastuu tallinovella juuri tuoksi kultaiseksi pikkuponiksi joka hetki sitten söi ruohoa omassa tarhassaan kaikessa rauhassa, tarhassa josta ei teoriassa pitäisi olla mitään mahdollisuutta päästä karkuun.

  Mikäli pihajuoksun yhteydessä voi havaita perässä lepattavan riimunnarun, voi olettaa että kohta näköpiiriin saapuu kypäräpäinen taluttaja joka moittii äitiään liian liukkaista hanskoista.

  Ilman tätä pientä karvapalloa elämä meilläkin olisi paljon tylsempää!

    Takaisin