Tällä sivulla esittelemme omat hevosemme ja kasvattimme. Tarkempaa tietoa jalostukseen ja kasvatukseen liittyvistä periaatteistamme löytyy Vitikkalan Rustholli / van Vitikkala -sivulta.
 

 • Ursula van Vitikkala, full pedigree

   

   

   

   

   

  Rotu: Friisiläinen

  Sukupuoli: Tamma

  Syntynyt: 18.05.2014

  Isä: Bartele 472 Sport

  E.isä: Beart 411

  Omistaja: Vitikkalan Rustholli

   

  Ursula van Vitikkala on täysisukuinen tammavarsa yhdistelmästä Bartele 472 Sport x Beart 411. Isänä Ursulalle on siis jalostusori Bartele 472 ja kuten kasvattimme Vincent, on myös Ursula Bartelen ensimmäisiä varsoja joihin kohdistuu suuri mielenkiinto erityisesti rodun alkuperämaassa.

  Ursulan emänä on 1 premien ster-siitostammamme Swaan v.h Houkumhuis. Swaan osallistui vuoden 2013 keuringiin 8-vuotiaana saavuttaen tavoitellun 1 premien.

  Ursula on ylivoimaisesti kookkain vuoden 2014 varsoistamme ja ikäisekseen kookkain kaikkista kasvateistamme. Erittäin moderni tyyppi yhdistettynä potentiaaliseen urheiluhevosen rakenteeseen luovat mielenkiintoisen odotusarvon tulevaisuuteen. Kun tähän vielä lisätään sekä emän että isän potentiaalisuus kouluratsuna ja molempien suuri motivaatio työskentelyyn, uskomme että Ursulalla on vielä annettavaa maamme kouluradoille.

    Takaisin