• Friesien van Vitikkalan ja Hallahuhdan yhteistyö laajenee

   

   

   

   

   

  Hallahuhdan Ratsastuskeskus, Team Emma Tuominen, Hallahuhta-esteet ovat tuttuja nimiä hevosurheilun keskuudessa joiden takaa löytyy myös tutut nimet Emma Tuominen ja Kirsi Tuominen. Kun kilparatsastajana ja ratsuhevosten kouluttajana tunnettu Emma ja kouluratsastuksen lajivalmentajana sekä koulutuomarina tunnettu Kirsi tekevät yhdessä työtä hevosen valmennuksen eteen on helppo uskoa että tiedetään mitä tehdään, niin hevosen kun ratsastajankin osalta.

  Yhteistyö Vitikkalan kanssa on alkanut jo aiemmin kun Hallahuhta-esteet lähti tukemaan tyttäremme Patrician ( Tallimestari ) hevosharrastusta toimittamalla hänelle mm. erityisesti pienille poneille ja niiden ratsastajille suunnatun estekaluston.

  Friesien van Vitikkala on friisiläisen hevosrodun emokantakirjaan rekisteröity kasvattajanimi ja kasvatustyössämme pyrimme noudattamaan sitä jalostussuuntaa jonka eteen myös emokantakirja työskentelee friisiläisen hevosrodun saattamiseksi entistä tasapuolisemmaksi, monipuoliseksi harraste ja urheiluhevoseksi.

  Tästä hyvänä esimerkkinä on kasvattimme Tekla van Vitikkala, kookas, moderni 4-vuotias tamma jonka emälinja hakee vertaistaan Teklan isoäidin ollessa esimerkiksi kuuluisan, gp-tason jalostusorin Jasper 366 emä.

  Teklan siirryttyä uusille omistajilleen halusivat he heti alkumetreiltä nuoren hevosen koulutuksen ja valmennuksen olevan mahdollisimman laadukasta ja ammattitaitoista mahdollistaen myös heidän itsensä valmentautumisen kodikkaassa ja rauhallisessa ympäristössä.

  Hyvien kulkuyhteyksien päässä Hyvinkään Kytäjällä sijaitseva kouluratsastuspainotteinen täysihoito- ja valmennustalli Hallahuhta oli heille tähän mitä mainioin vaihtoehto.

  Yhteistyömme puitteissa olemme luonnollisesti mukana Teklan kehityksessä sekä siinä kehityksessä joka yhdistää uuden omistajan, kasvattajan ja valmennuksen kokonaisuudeksi millä pyritään edistämään kotimaisen kasvatustyön ja hevoslähtöisen valmennuksen yhteistyötä kokonaisuudeksi jossa myös uusi omistaja voi olla mukana tavoitteena mahdollisimman hyvin omia tarpeita vastaava kokonaisuus.

   

    Takaisin