• Friisiläisten koulumestaruus 2014

    Suomen Friisiläishevosyhdistyksen järjestämät koululuratsastuskilpailut pidettiin Kytäjällä 13.09.2014.

    Kilpailuissa ratsastettiin kaksi luokkaa eli Luokka II heB:3 ja Luokka III Z1 sport predikat ohjelma joka oli samalla Friisiläisten mestaruusluokka 2014.

    Päivä oli menestys Vitikkala Dressage Teamille josta kaksi ratsukkoa osallistui kilpailuihin, kukin yhteen luokkaan tuloksena kaksi luokkavoittoa ja Friisimestaruus vuosimallia 2014!!

    Luokassa II heB:3 jaetulle ykkössijalle sijoittui ratsukko Riina Vesterinen-Freark fan Molkwar ( ster-ruuna ) prosenteilla 64,77.

    Mestaruusluokassa III Z1 sport predikat ykkössijalle sijoittui ratsukko Eija Maukonen-Gerke B ( ster/sport-ruuna ) ennätystuloksella 69,12%. Ratsukko loimitettiin myös mestaruusloimella 2014. Tämä oli jo neljäs mestaruus ratsukolle. Aiemmat mestaruudet ovat vuosilta 2010, 2011 ja 2013. Vuonna 2012 mestaruuden voitti ratsukko Saana Sarmela-Maurus ( ster-ori ), myöskin Vitikkala Dressage Teamistä.

    Vitikkala Dressage Teamillä on nyt hallussaan viisi mestaruutta vuosilta 2010-2014. Tämän mahdollistaa laadukkaat hevoset, ratsukoiden nöyrä ja määrätietoinen valmentautuminen, halu oppia ja kehittää itseään sekä rodun ominaispiirteiden tuntemus.

    Vitikkalan Rustholli / Vitikkala Dressage Team onnittelee ratsukoita ja hevosten omistajia hienosta tuloksesta!!

    Kuvassa vas. Riina Vesterinen-Freark fan Molkwar ja oik. Eija Maukonen-Gerke B

    Friisimestari 2014, Eija Maukonen-Gerke B

    Luokkavoittaja, Riina Vesterinen-Freark fan Molkwar 

      Takaisin