• Kasvattipäivä 13.05.2017

   

   

   

   

   

  Ensimmäisen lämpimän kevätpäivän saattelemana kokoontui Vitikkalaan kasvattipäivän viettoon joukko iloisia van Vitikkala-kasvattien omistajia. Osa oli entuudestaan tuttuja toisilleen ja tapahtuman jälkeen tunsivat kaikki toisensa.

  Päivän aikana ruokailun ja kahvihetkien tauottamana seurattiin kuinka IBOP-testi ratsastetaan, mitä siinä haetaan ja miten siihen on hyvä valmentautua. Tutustuttiin vastasyntyneisiin pikkufriiseihen ja seurattiin irtojuoksutusta vähän vanhempien osalta. Rennon keskustelun aiheina olivat kunkin omakohtaiset kokemukset omista mustista helmistään, taustasta, nykypäivästä ja tulevaisuuden toiveista. Kuultiin uusimmat uutiset emokantakirjan puolelta ja pohdittiin rodun tulevaisuutta.

  Kyseessä oli ensimmäinen kasvattien omistajien yhteinen tapaaminen ja yhteisesti päätettiin että jatkoa seuraa. Luvassa on yhteismatkaa oripäiville, ajovalmennukseen tähtäävää koulutusta ja paljon muuta.

  Suuri kiitos kaikille osallistujille, saamme olla syvästi kiitollisia ja ylpeitä siitä että olette kelpuuttaneet kasvattimme omiksi silmäteriksi. Juuri nämä ovat niitä hetkiä jotka antavat uskoa tulevaisuuteen ja auttavat jaksamaan eteenpäin!

  Merel van Vitikkala ( om. Hanna Arimaa ) sekä Vilma Leppäkangas antoivat IBOP-testin mukaisen ratsastusnäytöksen. Samalla saimme kuulla mitä hevoselta testissä halutaan ja miten siihen on hyvä valmentautua.

  Vanessa van Vitikkala ( om. Heikki Koivuniemi ) antama tyylinäyte irtojuoksutuksessa. Juoksutuksen aikana kuultiin ja nähtiin mihin nuoren hevosen alkuvalmennuksessa on syytä kiinnittää huomiota ja mitä on hyvä huomioida kunkin yksilön kohdalla kehitysvaiheen osalta valmennusta suunniteltaessa ja sitä toteutettaessa.

  Vanessa van Vitikkala ( Tonjes x Andries )

  Ursula van Vitikkala

  Jäätelö ja kahvi maistui ulkona vietetyn päivän jälkeen

    Takaisin