• Leasingiin tarjotaan 4-vuotias Welsh Part bred Westerhuis Valerie

   

   

   

   

   

  Nyt tarjolla ainutkertainen mahdollisuus erittäin laadukkaan ponin leasingiin. Valerie on 4-vuotias, peruskoulutettu ja ratsuponikantakirjattu, kookas ( säkä 147 ) Welsh Part bred.

  Valerien olemme hankkineet Hollannista 2-viikkoisena varsana ja Suomeen Valerie muutti heti vieroituksen jälkeen.

  Vuonna 2015 Valerie osallistui Vermon kansalliseen poninäyttelyyn saaden Hippokselta 1.palkinnon, ollen rotunsa paras nuori sekä vuoden ratsuponi 2015 eli VV1!

  Valeriesta on aikanaan tarkoitus tulla kilparatsu tyttärellemme Patricialle mutta vielä tällä hetkellä Patricia kokonsa ja ikänsä puolesta keskittyy kooltaan pienempiin poneihinsa.

  Tästä johtuen olemmekin tehneet päätöksen että haluamme etsiä Valerielle motivoituneen, eteenpäinpyrkivän ja kilpailuorientoituneen ratsastajan jonka kanssa Valerie voisi valmentautua ja kilpailla.

  Valerien vahvuus näyttäisi olevan koulupuolella mutta myös osaavissa käsissä uskoisimme esteiden ylittyvän. Näitä mahdollisuuksia ei useasti ole tarjolla, vuoden ratsuponejakin lienee vain yksi per vuosi.

  Jos kiinnostuit, olethan pikaisesti yhteydessä joko puhelimitse numeroon 050-5500055 / Juhani tai sähköpostilla osoitteeseen: juhani@vitikkala.fi

    Takaisin