• Musta Helmi / Black Pearl, tutustuminen friisiläiseen hevosrotuun

   

   

   

   

   

  Vuosien saatossa olemme iloksemme saaneet huomata kiinnostuksen kasvun friisiläistä hevosrotua kohtaan. Tästä johtuen olemme rakentaneet palvelutuotteen jonka kautta haluamme jatkossa tuoda mahdollisuuden tutustua rotuun entistä helpommaksi.

  Vitikkalan Rusthollin friisiläiset edustavat reilua 5% maamme friisiläishevoskannasta ja nähtävillä on yksilöitä monissa eri ikäluokissa maitovarsoista alkaen. Uskomme että tämän, vuosittain 15-20 yksilöstä koostuvan hevoslaumamme kautta saa kattavan käsityksen tästä yhdestä euroopan vanhimmasta alkuperärodusta, kuninkaiden ja ritareiden ratsusta, mustasta helmestä joka ystävällisellä luonteellaan valloittaa ihmisiä ympäri maailmaa.

  Musta Helmi / Black Pearl -palvelupaketti on suunnattu sekä ryhmille että yksittäisille henkilöille. Palvelupakettiin kuuluu Vitikkalan Rusthollin tilaesittely jossa tutustumme hevostalliin ja sen asukkaisiin. Tutustumisen yhteydessä kuulemme tiivistelmän Vitikkalan Rusthollin historiasta ja friisiläisen hevosrodun matkasta keskiajalta nykypäiväivän kautta tulevaisuuteen. Paketti sisältää myös Cafe Vitikkalan tarjoaman kahvin + leivonnaisen, lapsille on tarjolla mehu + pulla tai vaihtoehtoisesti jäätelö.

  Esittelyn kesto kahveineen on 1,5h ja esittelyn hinta on 10€ / hlö, alle 4-vuotiaat lapset ilmaiseksi vanhemman / huoltajan seurassa.

  Esittely on aina varattava etukäteen ja sen voi tehdä joko sähköpostilla tai soittamalla numeroon +358 50 5500055

  Tervetuloa!!

    Takaisin