• Shetlandshow Vitikkala 16.06.2018

   

  Suomen Shetlanninponiyhdistys yhdessä länsirannikon alajaoston kanssa järjestävät shetlanninponien rotunäyttelyn Vitikkalassa 16.06.2018.

  Rotunäyttelyn lisäksi tapahtumassa myös käyttöluokat joiden yhteydessä pääset seuraamaan shetlanninponien toimivuutta niin ratsain, ajossa kun agilityssä. 

  Tämän lisäksi näyttelypäivän ohjelmaan kuuluu vielä shetlanninponien harjoitusestekilpailu sekä estekilpailu keppihevosille. Keppihevosten estekilpailu toteutetaan ns. drive-in menetelmällä eli kilpailuun voi ilmoittautua paikanpäällä. Jos sinulla on siis tallissasi se oma " estetykki " niin ota mukaan tai mikäli haluat, löytyy Tallimestarin tallista kokeneita keppareita joita voit lainata.

  Näyttely käyttöluokkineen pidetään Vitikkalan derbykentällä jonka ympärillä yleisölle on hyvin tilaa tulla seuraamaan ja kannustamaan omaa suosikkiaan. Estekilpailun pitopaikka on hiekkapohjainen ratsastukenttä. Vitikkalan derbykentällä ovat shettikset aiemminkin esiintyneet ja paikka tunnetaan myös friisiläisen hevosrodun kantakirjanäyttelyistä.

  Vitikkalassa pääset samalla tutustumaan friisiläiseen hevosrotuun jota tilalla kasvatetaan. Vitikkalan kartanon päärakennuksessa sijaitseva Café Vitikkala palvelee koko näyttelypäivän ajan tarjoten monipuolisesti pientä purtavaa ja juotavaa.

  Perille löydät parhaiten tämän sivuston osiosta " yhteys " löytyvän ajo-ohjeen perusteella. Viimeiset 10 kilometriä on hiekkatietä jossa suunnistuksen apuna ovat Café Vitikkalasta kertovat kyltit. Navigaattoria ei kannata käyttää sillä monet niistä ohjaavat yksityisille losseille joiden käyttö ei ole mahdollista.

  Vitikkala on myös Tallimestarin eli Patricia Salmisen kotitalli ja hänet nähdäänkin päivän aikana usean eri ponin kanssa monessa eri luokassa sekä ratsain että näyttelykehässä.

  Näyttelyyn on ilmoittautunut lähes 100 ponia joten nähtävää ja koettavaa riittää koko päiväksi! Tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy.

   

  Lämpimästi Tervetuloa!!

   

   

   

   

   

    Takaisin