• Suomi 100 näkyy myös Vitikkalassa

   

   

   

   

   

  Juhlavuosi tulee näkymään myös Vitikkalan tapahtumatarjonnassa. Aloitus tulevaan kesän tapahtumiin on huhti-toukokuussa jolloin Vitikkalaan kokoontuu kasvattipäiville van Vitikkala-hevosten omistajat viettämään viikonloppua. Tuossa vaiheessa toivomme että olkien päällä kahisee jo muutama uusi van Vitikkala-varsa toivottamassa vieraat tervetulleiksi. Kasvattipäivät tarjoavat mukavaa yhdessäoloa, mahdollisuutta vaihtaa kuulumisia ja kokemuksia ja syventää rotutietoutta.

   

  10.06.2017 saamme kunnian isännöidä shetlanninponien Suomi 100- juhlanäyttelyä johon tuomariksi saapuu Hollannista Arnold Dijkstra. Luokkina näyttelyssä nähdään handler, käyttöluokat, agility. Näyttelyn järjestäjä on Länsirannikon shettikset ja näyttelyn johtajana toimii Roger Lumberg.

   

  11.-13.8.2017 on vuorossa friisiläishevosten kantakirjanäyttely eli keuring. Perjantaina 11.8 suoritetaan IBOP- eli soveltuvuustestit joko ratsain tai ajaen jossa tuomarit arvioivat hevosen luontaista soveltuvuutta ja kyvykkyyttä. Lauantaina 12.8 on varsinainen kantakirjanäyttely ja sunnuntaina 13.8 ratkotaan friisiläishevosten suomenmestaruus kouluratsastuksessa. Tapahtuman järjestäjänä on Suomen Friisiläishevosyhdistys ja tuomarit tapahtumaan lähettää rodun kantakirja eli KFPS Hollannista.

    Takaisin