• Tampere Dressage Festival 13-15.06.2014

   

   

   

   

   

  Vitikkala Dressage Teamin ratsukko Saana Sarmela ja ori Maurus osallistuivat kouluratsastuksen SM-kilpailuihin Tampereella 13-14.06.2014. Perjantaina 13.06 oli luokkana Nuoret SM-2014 Prix St.Georges joka kokonaisuudessaan ei sujunut aivan toivotulla tavalla sisältäen rikkoja ym. prosenttien ollessa 58,8.

  Lauantaina 14.06 Nuorten SM-finaalin vapaaohjelma olikin sitten lähempänä ratsukon nykyistä tasoa tuloksen ollessa 62,8% ja luokassa 6.sija! Yhteispisteissä ratsukko ylti SM-kilpailuissa hienoon 8. sijaan!! Loistava debyytti ratsukolta SM-tasolle.

  Erityisesti huomiota on syytä kiinnittää friisiläisen hevosrodun paluuseen SM-tasolle. Riittävän laadukas hevonen yhdistettynä taitavaan ja hevoselle soveltuvaan ratsastajaan muodostaa ratsukon jolle tämä on mahdollista. Jos seuraamme uutisia niin Euroopasta kun myös sen ulkopuolelta, saamme huomata että hyvin monessa maassa friisiläinen ratsukko on saavuttanut sijoituksia GP-tasolla. Tämä kertoo selkeästi mihin suuntaan rodun jalostuksessa pyritään ja mihin sillä on jo päästy.

  Suuri kiitos Saanalle ja Maurukselle Vitikkala Dressage Teamin ja koko rodun puolesta. Saamme olla ylpeitä Teistä!

  Friisiläinen on palannut SM-tasolle ja aikoo myös pysyä siellä.

    Takaisin