• Vitikkala Dressage Team muuttuu ja kehittyy

   

   

   

   

   

  Kilpailukauden 2016 jo käynnistyttyä, on muutoksia ja kehitystä tapahtunut myös Vitikkalan kouluratsastusjoukkueen suhteen.

  Muutosten osalta tapahtumat saivat alkunsa kun teamin alkuperäiseen kokoonpanoon kuuluneen ratsukon Sofia Palmu & Renza tiet erosivat maallisten laitumien osalta Renzan äkilliseen menehtymiseen. Uutinen kosketti ja järkytti syvästi meitä kaikkia ja Renzan muisto ei kuole koskaan. Suruaikaa vietettiin mutta kevään edetessä oli aika suunnata katseet eteenpäin ja monelta suunnalta kohdistuneen kannustuksen siivittämänä kohtasivat toisensa Sofia ja friisiläinen ster-ori Maas fan de Mersken. Maas eli " Masa " on nuori, 4-vuotias ori joka omaa uskomattoman hienon luonteen. Ratsuna Masa on vielä suhteellisen kokematon joskin omaa erittäin hyvät tulokset ABFP-testistä sekä Talent Cup-kilpailusta.

  Masa tuli Sofialle suoraan kasvattajaltaan Age Okkemalta jolla on myös Masan isä, jalosori Thorben 466.

   

  Toinen muutoksista tapahtui kun teamin hevosista ruuna Freikin ratsastaja vaihtui. Freikkiä hienosti ratsastanut ja valmentanut Riina Vesterinen muutti työkuvioiden myötä toiselle paikkakunnalle ja Freik sai uudeksi ratsastajakseen Mia Heinosen.

  Mian ja Freikin yhteistyö lähti välittömästi hienosti käyntiin ja ratsukko debytoi kaudella 2016 luokassa heB K.N. Special 2009 saavuttaen hienot 66% ja sijoittuen ollen 5/25. Toivotamme ratsukon tervetulleeksi teamiin!

   

   

   

   

   

   

   

    Takaisin