• Vitikkala Dressage Teamin Eija Maukonen parrasvaloissa Ypäjällä

   

   

   

   

   

  Suomenratsujen kuninkaallisia vietettiin kuluneena viikonloppuna Ypäjällä. Useissa luokissa nähtiin hienoja suorituksia ja luonnollisesti meitä ilahdutti Eijan menestys kasvattajakilpailussa ensin lauantaisen kolmossijan johdosta ja siihen lisäksi sunnuntainen ykkössija joilla ratsukko saavutti kokonaiskilpailun voiton.

  Vaikka Vitikkala yhdistetäänkin friisiläiseen hevosrotuun ja sen eteen haluamme työtä tehdä ei se suinkaan tarkoita sitä että se mitä muut rodut ja ratsukot saavuttavat olisi mitenkään yhdentekevää. Perusasiat friisiläisen kanssa eivät poikkea juurikaan muista roduista ja yksistään hyvä hevonen tai hyvä ratsastaja ei vielä muodosta menestyvää ratsukkoa mutta niiden yhteensaattaminen antaa avaimet menestykseen. Juuri tästä syystä olemme erityisen ylpeitä Eijan saavutuksesta sillä se kokemus ja ammattitaito joka todellisuudessa mitataan saavutetuilla tuloksilla laajalla pohjalla on myös apuna meille viedessämme friisiläistä hevosrotua eteenpäin.

  Kouluratsastuksessa juhlittiin puolestaan jalostustyötä, kun kasvattajakilpailun voitto meni keskisuomalaiselle Eija Maukoselle Kaisa Kallion kasvattamalla ja omistamalla Kulmalan Taikalla (Pilven Poika – Valko-Purje).

  - Se on hieno, niin ulkonäöllisesti kuin luonteeltaankin, onnellinen kasvattaja iloitsi.

  Eija Maukonen on ollut Kallion luottoratsastaja jo yli kymmenen vuoden ajan. Maukonen onkin ratsastanut myös Kulmalan Taikan eli Tahvon emällä Yllätys Iitalla. Kallion kasvatustyö saa näillä näkymin jatkoa, sillä suunnitelmissa on astuttaa kotona oleva tamma Tahvolla ". Lähde: SRL-uutiset

  Onnittelut Eijalle ja luonnollisesti myös omistajalle / kasvattajalle!

    Takaisin