• Vitikkala Dressage Teamin kisadebyytit jatkuvat

   

   

   

   

   

  Lauantaina 28.06.2014 Helsingissä, Laakson kentällä debytoi Vitikkala Dressage Teamin ratsukko Riina Vesterinen ja ruuna Freark. Luokkana ratsukolla oli Kansallinen 5-v championsarjaan 2014 kuuluva FEI Kenttäkilpailuohjelma CIC*A 2009 helppo A. 

  Lähtöjärjestyksen muutoksista johtuneesta keskeneräisestä veryttelystä huolimatta ratsukko suoriutui mallikkaasti kisadebyytistään prosenteilla 58,4. Erityisesti Frearkin mallikas ja rauhallinen käytös antoi uskoa tulevaisuuteen ja ratsukolta on syytä odottaa mainiota kehitystä jatkossa. Vielä lähes tasan vuosi sitten Freark oli nuori, 4-vuotias ruuna joka ratsuna osasi perusasiat. Täällä Vitikkalassa valmensimme Freikin keuringiin ja IBOP-testiin tuloksena keuringista ster-arvo sekä ruunaluokan voitto ja IBOP-testin toinen sija. Nuoren ruunan potentiaalisuus oli tiedossa ja omistajien määrätietoisen etenemisen ansiosta ratsukoulutukselle luotiin edellytykset. Kun Riina ja Freark vielä löysivät toisensa ja paketti sisältää oikean valmennuksen, on ratsukolla tulevaisuus edessään.

   

  Suuret kiitokset omistajille Minna Veini & Toni Timonen, ratsastajalle Riina Vesterinen ja tietysti 5-vuotiaalle Freark ruunalle. Teette loistavaa työtä koko rodun eteen!!

    Takaisin