• Vitikkala Dressage Teamin Sofian ja Masan kisadebyytti

   

   

   

   

   

  Sofia Palmu ratsastajana on jo vanha tuttavuus teamin vahvuudessa mutta ratsukkona Soffu ja Masa eli friisiori Maas fan de Mersken aloittivat yhteistyönsä keväällä 2016.

  Kun syksyllä 2015 kohtasimme kaikki suuren järkytyksen Sofian pitkäaikaisen silmäterän, friisitamma Renzan äkillisen menehtymisen johdosta, syntyi myös teamiin ratsukon mentävä aukko. Pidimme kuitenkin itsestään selvyytenä että se päivä vielä koittaa jolloin Sofia palaa teamin vahvuuteen kunhan surutyö on tehty.

  Ja koittihan se päivä keväällä 2016. Täytyy kyllä tunnustaa että ihan helpolla ei Sofiaa saatu uutta hevosta hankkimaan mikä oli kyllä hyvin ymmärrettävää sillä Renzaa ei voinut korvata eikä aukkoa täyttää vaan uuden yksilön tuli olla sellainen jonka kanssa voi aloittaa alusta, luoda uuden yhteisen taipaleen. Olimme hyvin otettuja siitä luottamuksesta jonka saimme kokea kun Sofia kaiken jälkeen edelleen luotti meihin ja uskoi että suhteidemme kautta löytäisimme hänelle uuden kumppanin. Näin siis saapui Masa.

  Mukava talliympäristö, tarkka ja huolellinen omistautuminen hevoselleen, kärsivällinen valmentautuminen, oikea valmentaja ja toisilleen sopiva ratsukko ovat peruskiviä jolle tulevaisuus rakentuu ja siitä olemme saaneet jo ensimmäisen esimerkin kun ratsukko Soffu & Masa debytoivat kouluratsastuksessa Littoisten Ratsastajien 1-tason kilpailussa 07.08.2016 luokkana He C E.B. Special prosentein 67,857 ja sijoituksen ollessa 2.

  Valtavasti onnea! Tämä luo uskoa tulevaisuuteen ja kertoo osaltaan siitä että palikat ovat oikeassa järjestyksessä. Vielä sijoitustakin tärkeämpi on kuitenkin oma usko tekemiseen ja sen ympärillä tapahtuviin asioihin, sillä tulevaisuus rakentuu. Saamme olla teistä ylpeitä!!

   

   

    Takaisin